Vandaag ga ik voor het eerst spareribs maken op mijn kamado. Bereidingswijze is alla Nosko's 3-1-1. Gisteren de ribs ontdaan van hun vlies en in een rub gezet die ik nog had staan en in de koelkast gezet. Vanmorgen nog even Nosko's bbq saus gemaakt waarna ik de bbq naar 107? heb gebracht. De eerste 3 uur zit er inmiddels op.
De ribs zien er nu al goed uit en ruiken fantastisch. Nu in de folie met appelsap. Kan niet wachten op het eind resultaat.
Na de folie weer voor een uurtje terug op de bbq.
Na 30 minuten nog even insmeren met de bbq saus.
Uiteindelijk is het zo ver: het eindresultaat:
De spareribs waren geweldig: goede bite en heerlijk pittig (lang leve de Radler)

De ribs zien er nu al goed uit en ruiken fantastisch. Nu in de folie met appelsap. Kan niet wachten op het eind resultaat.
Na de folie weer voor een uurtje terug op de bbq.

Na 30 minuten nog even insmeren met de bbq saus.
Uiteindelijk is het zo ver: het eindresultaat:


De spareribs waren geweldig: goede bite en heerlijk pittig (lang leve de Radler)