BasBQ
Beef en Steak

Spareribs op de Joe Classic

 

r0b71

Sprokkelaar
Berichten
31
Vandaag ga ik voor het eerst spareribs maken op mijn kamado. Bereidingswijze is alla Nosko's 3-1-1. Gisteren de ribs ontdaan van hun vlies en in een rub gezet die ik nog had staan en in de koelkast gezet. Vanmorgen nog even Nosko's bbq saus gemaakt waarna ik de bbq naar 107? heb gebracht. De eerste 3 uur zit er inmiddels op.
01eb522222c8b60700c5c8869e548636.jpg

De ribs zien er nu al goed uit en ruiken fantastisch. Nu in de folie met appelsap. Kan niet wachten op het eind resultaat.

Na de folie weer voor een uurtje terug op de bbq.
3f62a155d990da55096f9720aceab275.jpg

Na 30 minuten nog even insmeren met de bbq saus.
Uiteindelijk is het zo ver: het eindresultaat:
9ba3cebd26b1c8c6e22312c556c7311d.jpg
373e849e909f0cf688b95a2bc5b6312e.jpg

De spareribs waren geweldig: goede bite en heerlijk pittig (lang leve de Radler)
 
Mooie ribjes hoor!
 
noskos zei:
Mooie ribjes hoor!
Nog bedankt voor dit recept Noskos. Ik ben nu trouwens bezig met jouw recept voor "wedstrijd pp". Ga er vanuit dat ook dit een succes wordt.
 
Iedereen nog bedankt voor de positieve reacties. BBQ-en is al leuk maar dit maakt het nog leuker
 
zien er goed uit, heb er al weer ontzettend zin in....nog 1 week vakantie door zien te komen  :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan