Zo vandaag voor het eerst low en slow 321 spareribs volgens https://recepten.ninja/2020/07/19/spareribs-van-de-bbq-met-cola-marinade/
Met de weber kolenring en diffuserplate.
Tjonge wat een lange zit. Temperatuur redelijk te controleren met water in de lekbak. Spareribs waren mals en niet te droog maar wel veel te pittig voor mij, en ik ben gek op sambal.
Lessen geleerd:
- meer briketten erin. Hoeveelheid op de foto haalt 4 uur;
- temperatuur gaat altijd fout als je even de hond uit laat;
- niet teveel water in de lekbak want dat haalt de temperatuur omlaag.
Verstuurd vanaf mijn SM-A536B met Tapatalk
Met de weber kolenring en diffuserplate.
Tjonge wat een lange zit. Temperatuur redelijk te controleren met water in de lekbak. Spareribs waren mals en niet te droog maar wel veel te pittig voor mij, en ik ben gek op sambal.
Lessen geleerd:
- meer briketten erin. Hoeveelheid op de foto haalt 4 uur;
- temperatuur gaat altijd fout als je even de hond uit laat;
- niet teveel water in de lekbak want dat haalt de temperatuur omlaag.









Verstuurd vanaf mijn SM-A536B met Tapatalk