- Berichten
- 1.148
Probeerseltje, dunne spareribs in de rub en dan 2 uur op de pelletgrill op 170 graden.
Mijn filosofie: holle kant naar boven, daar roomboter en in dit geval scheutje cola erop., folie eroverheen (niet inpakken dus)
Waarom geen 3-2-1 ribs in ongeveer 2 a 2,5uur tijd? Dat gaan we vandaag dus meemaken

Ben alleen bang dat de cola (suiker) de hoge temperatuur niet trekt, af en toe maar controleren dus en anders terug schakelen naar lage temperatuur.
Wordt vervolgd.
Pizzaplaat is vast aan het warm worden voor de flammkuchen dadelijk
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Mijn filosofie: holle kant naar boven, daar roomboter en in dit geval scheutje cola erop., folie eroverheen (niet inpakken dus)
Waarom geen 3-2-1 ribs in ongeveer 2 a 2,5uur tijd? Dat gaan we vandaag dus meemaken


Ben alleen bang dat de cola (suiker) de hoge temperatuur niet trekt, af en toe maar controleren dus en anders terug schakelen naar lage temperatuur.
Wordt vervolgd.
Pizzaplaat is vast aan het warm worden voor de flammkuchen dadelijk




Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk