Beef en Steak

Spareribs dik bevleesd

 
 
 

Mark b

Pitmaster
Berichten
501
Nooit fan geweest van dik bevleesde ribs,altijd de baby back ribs maar na t zien van een filmpje over partyribs in de auto gestapt en naar de Sligro
IMG_0096.jpeg


Vliesje d’r af en in stukken gesneden,alles samen in een kommetje.
Lepeltje mosterd voor plakgarantie en de beefkruiden van mister althuis d’r op

IMG_0102.jpeg

Omdat een gietijzer rooster zo bloedheet word en al vaker m’n vlees heeft zwart geschroeid een iets andere opstelling gedaan.
M’n pizzasteen in de folie ivm druipen en daarop een rekje uit de oven van de vrouw

IMG_0105.jpeg


Dit twee uurtjes indirect laten gaan op 120 graden.
Aluminiumbak,ribjes dr in en paar klonten boter,bruine suiker,agave siroop en m’n all time favorite sweet baby ray

IMG_0107.jpeg

Met folie verpakt en nog een uurtje op de bbq met de temperatuur rond de 150 graden

En dan dat moment dat je de folie er af haalt,altijd soort magisch moment.
Lekker sticky,een klein pitje en ook nog een lekker bite

IMG_0109.jpeg

Nu maar 1 rib gedaan en da’s knap balen achteraf dus volgende x twee of drie ribs tegelijk,niet normaal zo lekker!of ik ben blij met weinig…..dat kan ook
 
Smakelijk. 🤪
 
Toch weer eens wat anders zo dan uren lang laten garen op de Q.

Lookin' good.
 
Dat Iet er lekker uit !!! Hier ook maar snel weer eens ribbetjes maken 🤤🤤🤤
 
Terug
Bovenaan Onderaan