Vandaag stonden de spareribs op het programma. Laatste van mijn persoonlijke bbq to do dit jaar. (PP, BBC, picanha en dus spareribs)
Spareribs ontdaan van het vlies en ingesmeerd met mosterd. Vervolgens vol gegooid met Piggy mix.
BBQ op temperatuur gebracht, en meteen voor de eerste keer de looftlighter uitgeprobeerd. Wat een mooi ding!
Ribbels erop en gekozen voor de 2-2-1 methode. Met in de eerste 2 uur een aantal maal insprayen. Bij het inpakken wat appelsap, suiker en boter gedaan. Bij het laatste uur wat BBQ saus erop gedaan.
Resultaat was top! Er zat nog een goede bite aan, zeker bij de wat bredere. Sommige hadden liever wat meer fall of the bone. Kan ik dan beter 3-2-1of 2-3-1 doen?
Verstuurd vanaf mijn EVA-L09 met Tapatalk
Spareribs ontdaan van het vlies en ingesmeerd met mosterd. Vervolgens vol gegooid met Piggy mix.

BBQ op temperatuur gebracht, en meteen voor de eerste keer de looftlighter uitgeprobeerd. Wat een mooi ding!


Ribbels erop en gekozen voor de 2-2-1 methode. Met in de eerste 2 uur een aantal maal insprayen. Bij het inpakken wat appelsap, suiker en boter gedaan. Bij het laatste uur wat BBQ saus erop gedaan.



Resultaat was top! Er zat nog een goede bite aan, zeker bij de wat bredere. Sommige hadden liever wat meer fall of the bone. Kan ik dan beter 3-2-1of 2-3-1 doen?
Verstuurd vanaf mijn EVA-L09 met Tapatalk