- Berichten
- 13
Hallo lezers,
afgelopen vrijdag voor de 2e keer spareribs gemaakt ( de eerste keer helemaal geen foto’s gemaakt
).
Was iets te enthousiast met de inkoop, maar ik dacht.…. Dat komt wel op
het paste gelukkig allemaal net.
Keurig de 3 uur geduldig gewacht en op naar de volgende stap :
ingepakt weer op de Bastard weer 2uur geduld opbrengen en enthousiast m’n thermometer in de gaten houden ( die toch niet zo waterbestendig was als ze vertellen bij de verkoop , ook al regende het echt heel hard vrijdag).
dan nog 1 uurtje en ondertussen even schilderen met de bbq saus van Noskos aangelengd met was sap uit de folie.
Het eindresultaat was uiteindelijk weer superlekker, echter zoals ook bij de 1e sessie vond ik ze persoonlijk wel wat te droog ipv het fall of the bone resultaat wat ik graag wilde.
Als iemand tips heeft om dat te verbeteren hoor ik dat graag ( de 3 en 1 uur dan inkorten? Of alle tijden inkorten ? Of toch met de thermometer ook in het vlees meten ?)
ik lees graag jullie tips. Thx Dennis
afgelopen vrijdag voor de 2e keer spareribs gemaakt ( de eerste keer helemaal geen foto’s gemaakt

Was iets te enthousiast met de inkoop, maar ik dacht.…. Dat komt wel op

het paste gelukkig allemaal net.
Keurig de 3 uur geduldig gewacht en op naar de volgende stap :
ingepakt weer op de Bastard weer 2uur geduld opbrengen en enthousiast m’n thermometer in de gaten houden ( die toch niet zo waterbestendig was als ze vertellen bij de verkoop , ook al regende het echt heel hard vrijdag).
dan nog 1 uurtje en ondertussen even schilderen met de bbq saus van Noskos aangelengd met was sap uit de folie.
Het eindresultaat was uiteindelijk weer superlekker, echter zoals ook bij de 1e sessie vond ik ze persoonlijk wel wat te droog ipv het fall of the bone resultaat wat ik graag wilde.
Als iemand tips heeft om dat te verbeteren hoor ik dat graag ( de 3 en 1 uur dan inkorten? Of alle tijden inkorten ? Of toch met de thermometer ook in het vlees meten ?)
ik lees graag jullie tips. Thx Dennis