Hoi allemaal,
Vandaag heb ik voor de eerste x spareribs gemaakt met de 3-2-1 methode volgens NOSKOS.
Je bent er wel even mee bezig maar het resultaat mag er wezen
.
Nou was het niet helemaal 3-2-1. Ik heb 3 uur op 120 graden indirect met 2 chunks appelhout en daarna 1uur en 15 min ingepakt met boter, basterdsuiker en agave siroop. Daarna een half uurtje laten drogen en toen afgelakt met BBQ saus en ook dat een half uurtje laten drogen.
Omdat dit de eerste x was heb ik maar 1 sparerib gemaakt om even te kijken hoe en wat.
Net ingesmeerd met een rib van NR spanish delight.
Zo zag de rib eruit na 3 uur op 120graden indirect.
Roomboter-basterdsuiker en agave siroop. En ingepakt in folie.
Zo zag het eruit na 1 uur en 15 min in de folie.
En het eindresultaat
Vandaag heb ik voor de eerste x spareribs gemaakt met de 3-2-1 methode volgens NOSKOS.

Je bent er wel even mee bezig maar het resultaat mag er wezen

Nou was het niet helemaal 3-2-1. Ik heb 3 uur op 120 graden indirect met 2 chunks appelhout en daarna 1uur en 15 min ingepakt met boter, basterdsuiker en agave siroop. Daarna een half uurtje laten drogen en toen afgelakt met BBQ saus en ook dat een half uurtje laten drogen.
Omdat dit de eerste x was heb ik maar 1 sparerib gemaakt om even te kijken hoe en wat.
Net ingesmeerd met een rib van NR spanish delight.
Zo zag de rib eruit na 3 uur op 120graden indirect.
Roomboter-basterdsuiker en agave siroop. En ingepakt in folie.
Zo zag het eruit na 1 uur en 15 min in de folie.
En het eindresultaat

Laatst bewerkt: