Ter afsluiting van de vakantie afgelopen zondag lekker spareribs gemaakt. Het zijn de spareribs van de hanos. Die zijn lekker dikbevleesd. Ik wou 321 doen, maar vrouwtjelief wou eigenlijk nog wandelen in het bos met onze 2 kleine draakjes. Dus ik heb ze naar 4 uur lang een klein uurtje in gepakt met alleen wat boter en daarna nog een klein uurtje "afgelakt" met eigen gemaakte BBQsaus. Het resultaat was heerlijk.
Voor de saus heb ik: 100 ml appelazijn, 75 ml cola, 100 ml M?mmelmann, 2 a 3 el sojasaus, 50 ml worcestershiresauce, 4 el rietsuiker 2 el rinzeappelstroop, 3 el BBQ Rub (Welke je lekker vind), 500 ml ketchup,100 ml vloeibare honing, 3 el balsamico en naar smaak toevoegen sriracha hot chili saus.
Ik vind zelf lekker dat er naar de zoetigheid van de saus er een beetje pittigheid komt.
De ingredi?nten rustig warm laten worden en daarna rustig laten inkoken. En dan mag deze afkoelen.
Spareribs heb ik gewoon met een rub bestrooid en die 1 nachtje laten intrekken, en gerookt met stukje kersenhout en stukje wijnvathout.
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Voor de saus heb ik: 100 ml appelazijn, 75 ml cola, 100 ml M?mmelmann, 2 a 3 el sojasaus, 50 ml worcestershiresauce, 4 el rietsuiker 2 el rinzeappelstroop, 3 el BBQ Rub (Welke je lekker vind), 500 ml ketchup,100 ml vloeibare honing, 3 el balsamico en naar smaak toevoegen sriracha hot chili saus.
Ik vind zelf lekker dat er naar de zoetigheid van de saus er een beetje pittigheid komt.
De ingredi?nten rustig warm laten worden en daarna rustig laten inkoken. En dan mag deze afkoelen.
Spareribs heb ik gewoon met een rub bestrooid en die 1 nachtje laten intrekken, en gerookt met stukje kersenhout en stukje wijnvathout.






Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk