Zaterdag lekker dikke ribs gehaald bij de Sligro.  Ik bereid ze met de Hoisin marinade van Julius Jaspers.  Zondag de ribs in de marinade gezet.  In tegenstelling tot het recept van Julius bereid ik ze op de WSM volgens de 3-2-1 methode  met minion aansteek methode. Lekker strakke stooklijn, aan het eind nog even ingesmeerd met marinade.  Heelijk zacht, vlees en  smaak,  al hou ik zelf meer van wat pittiger. 
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			 
	 
	 
	 
	 
	Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
