BasBQ
Beef en Steak

Spare ribs Hoisin

 

Ren?01

Tondelzoeker
Berichten
22
Zaterdag lekker dikke ribs gehaald bij de Sligro.  Ik bereid ze met de Hoisin marinade van Julius Jaspers.  Zondag de ribs in de marinade gezet.  In tegenstelling tot het recept van Julius bereid ik ze op de WSM volgens de 3-2-1 methode  met minion aansteek methode. Lekker strakke stooklijn, aan het eind nog even ingesmeerd met marinade.  Heelijk zacht, vlees en  smaak,  al hou ik zelf meer van wat pittiger.
e1d652ad599c6ddf2f4634c4d486496e.jpg
b3ab4ec7feccf2f126e859d1a8697177.jpg
b99743d3afd5d99e3d7ded97ebb86191.jpg
ac8c3c414207d54a711a5d06d0129520.jpg
e7c8b8d8edc7274efbdca6983a4ac2f6.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Lust ik wel!
 
Ziet er goed uit, lekker hoor!
 
Mooie ribs! Die Igrill is trouwens ook verrekte handig of niet?
 
Vatos zei:
Mooie ribs! Die Igrill is trouwens ook verrekte handig of niet?
Ik heb hem nu een  paar keer gebruikt en bevalt mij prima.


Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan