Dennisborst
Tondelzoeker
- Berichten
- 6
Hoi iedereen!
de vorige keer dat ik spare ribs ging maken had ik de rub een uur van te voren aangebracht. Nu wil ik ze +-24 uur in de rub zetten om het verschil te proeven, en omdat ribs nu eenmaal heerlijk zijn.
Een vraag die daarbij komt; hoe bewaar ik de ribs in de koelkast? Maakt het uit of ik er huishoudfolie overeen doe of aluminium folie, aangezien de ene meer ‘ademt’ dan de ander.
Ik ben benieuwd naar jullie tips en advies, bedankt alvast!
Gr. Dennis
de vorige keer dat ik spare ribs ging maken had ik de rub een uur van te voren aangebracht. Nu wil ik ze +-24 uur in de rub zetten om het verschil te proeven, en omdat ribs nu eenmaal heerlijk zijn.
Een vraag die daarbij komt; hoe bewaar ik de ribs in de koelkast? Maakt het uit of ik er huishoudfolie overeen doe of aluminium folie, aangezien de ene meer ‘ademt’ dan de ander.
Ik ben benieuwd naar jullie tips en advies, bedankt alvast!
Gr. Dennis