- Berichten
- 217
Hey gister Heb ik samen met een vriend van me de smoker aangestoken.
Hij had vis ik had vlees.
Hier dan wat ik gemaakt heb spare-ribs. 4 Slabs
doormidden gesneden en gekruid met Killer hogs bbq rub.
Daarna op het Rib rack van Ikea geplant. ik heb zo`n beetje gemeten en ik denk dat je totaal 6-7 slabs kunt smoken op de WSM37.
schattig he een tweeling
ieder uur even insmeren met een mengsel van
Rub
zonnebloem olie
water
worcestershiresaus
soya saus
Hier bleek mijn Weber 47cm een prima tafeltje voor te zijn
na 3 uur roken op cherry heb ik ze in de folie gedaan met:
een likje saus
lichtbruine bastard suiker
Roomboter (vloeibaar)
honing.
en nog 2 uur door.
ze waren al zo goed dat ze bijna uitelkaar vielen toen ze eruit kwamen.
Ik heb ze daarna nog eens ingesmeerd met BBQ saus om ze lekker glimmend en plakkerig te maken. en wat steviger natuurlijk
om uiteindelijk tot dit fenomenale resultaat te komen.
gelukkig heb ik nog een stukje over waar ik dadelijk op het werk om 12 uur van ga genieten
het was echt super!
hier een foto van de gerookte Zalm
Hij had vis ik had vlees.
Hier dan wat ik gemaakt heb spare-ribs. 4 Slabs

doormidden gesneden en gekruid met Killer hogs bbq rub.

Daarna op het Rib rack van Ikea geplant. ik heb zo`n beetje gemeten en ik denk dat je totaal 6-7 slabs kunt smoken op de WSM37.


schattig he een tweeling

ieder uur even insmeren met een mengsel van
Rub
zonnebloem olie
water
worcestershiresaus
soya saus
Hier bleek mijn Weber 47cm een prima tafeltje voor te zijn

na 3 uur roken op cherry heb ik ze in de folie gedaan met:
een likje saus
lichtbruine bastard suiker
Roomboter (vloeibaar)
honing.

en nog 2 uur door.
ze waren al zo goed dat ze bijna uitelkaar vielen toen ze eruit kwamen.
Ik heb ze daarna nog eens ingesmeerd met BBQ saus om ze lekker glimmend en plakkerig te maken. en wat steviger natuurlijk

om uiteindelijk tot dit fenomenale resultaat te komen.

gelukkig heb ik nog een stukje over waar ik dadelijk op het werk om 12 uur van ga genieten

het was echt super!
hier een foto van de gerookte Zalm
