BasBQ
Beef en Steak

Spare-Ribs 3-2-1 methode

 
 
 

The Name is Neo

Kooltjesharker
Berichten
217
Hey gister Heb ik samen met een vriend van me de smoker aangestoken.
Hij had vis ik had vlees.

Hier dan wat ik gemaakt heb spare-ribs. 4 Slabs
Foto550-MHO3LQGB.jpg


doormidden gesneden en gekruid met Killer hogs bbq rub.
Foto550-XR8ETYAQ.jpg


Daarna op het Rib rack van Ikea geplant. ik heb zo`n beetje gemeten en ik denk dat je totaal 6-7 slabs kunt smoken op de WSM37.

Foto550-Q6RH3G7S.jpg

Foto550-WWGVNTLM.jpg


schattig he een tweeling
Foto550-OUIWONOQ.jpg


ieder uur even insmeren met een mengsel van
Rub
zonnebloem olie
water
worcestershiresaus
soya saus

Hier bleek mijn Weber 47cm een prima tafeltje voor te zijn
Foto550-4PKHZRGI.jpg



na 3 uur roken op cherry  heb ik ze in de folie gedaan met:
een likje saus
lichtbruine bastard suiker
Roomboter (vloeibaar)
honing.
Foto550-UEDZPH8M.jpg

en nog 2 uur door.

ze waren al zo goed dat ze bijna uitelkaar vielen toen ze eruit kwamen.

Ik heb ze daarna nog eens ingesmeerd met BBQ saus om ze lekker glimmend en plakkerig te maken. en wat steviger natuurlijk
Foto550-TJTXSIDR.jpg


om uiteindelijk tot dit fenomenale resultaat te komen.
Foto550-MXXO8AW7.jpg


gelukkig heb ik nog een stukje over waar ik dadelijk op het werk om 12 uur van ga genieten :)

het was echt super!

hier een foto van de gerookte Zalm
Foto550-NJDBVUPC.jpg
 
mooie ribben hoor
 
Mooi hoor! Lekkah
 
ribs van de bbq zijn zoooooo lekker
 
Ribs En Zalm. top hoor!!
 
Lust ik!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan