Normaal gesproken hoef ik niet iets voor kinderen te maken, en eet ik zelf pittigeren dan "normale" mensen.
Dus de rubs die ik normaal gebruik zijn wat pittig, nou zijn er natuurlijk ook kinderen die pittig eten, maar ik heb een extra uitdaging.
Want 1 van de kinderen heeft kanker (zie link hieronder) en heeft nu bijna een jaar chemo achter de rug en zit nu in de bestralings behandeling.
Nu heeft dat er ook wel voor gezorgt dat er van smaak weinig over is. En haar maag zal pittige dingen niet echt super kunnen verdragen.
Weet ook niet of ze uberhaupt spare ribs kan eten, want veel voeding gaat via sonde.
Maar wil toch een poging wagen om voor haar iets te maken, en niet alleen voor haar vader/moeder , broer en zus.
Heeft iemand tips/idee?n voor een lekkere rub voor ribben, zonder vlammen 8)
Dus de rubs die ik normaal gebruik zijn wat pittig, nou zijn er natuurlijk ook kinderen die pittig eten, maar ik heb een extra uitdaging.
Want 1 van de kinderen heeft kanker (zie link hieronder) en heeft nu bijna een jaar chemo achter de rug en zit nu in de bestralings behandeling.
Nu heeft dat er ook wel voor gezorgt dat er van smaak weinig over is. En haar maag zal pittige dingen niet echt super kunnen verdragen.
Weet ook niet of ze uberhaupt spare ribs kan eten, want veel voeding gaat via sonde.
Maar wil toch een poging wagen om voor haar iets te maken, en niet alleen voor haar vader/moeder , broer en zus.
Heeft iemand tips/idee?n voor een lekkere rub voor ribben, zonder vlammen 8)