- Berichten
- 5.107
Als aanloop naar de het armageddon qua temperatuur wat ons is voorspeld toch maar de Q aangemaakt.
Om in de vakantiesfeer te komen een spaanse tortilla met groenten, garnalen en verse tuinkruiden gemaakt.
- Eerst (voorgekookte) aardappelschijven aanbakken. Lekker kleurtje geven. Uit de skillet en apart houden.
- Groentenmix gebakken en daarna voorzien van de diverse verse kruiden etc.
- In een separate skillet de garnalen aan beide zijden gebakken'
- Skillet van het vuur en de aardappels en groenten door elkaar mixen. Lichtjes aandrukken tot een "taart" ontstaat.
- Geklopte eieren verdelen over het de taart verdelen. Werk, ivm schiften van het ei tegen de hete skillet, van binnen naar buiten.
- Leg daarna de garnalen erop.
- Laat het geheel indirect op 160 graden voor 20' garen. Draai de skillet indien nodig om rondom gelijkmatig te garen.
- Als de tortilla makkelijk langs de kant en de bodem los gaat is hij gaar.
buen provecho
Om in de vakantiesfeer te komen een spaanse tortilla met groenten, garnalen en verse tuinkruiden gemaakt.
- Eerst (voorgekookte) aardappelschijven aanbakken. Lekker kleurtje geven. Uit de skillet en apart houden.
- Groentenmix gebakken en daarna voorzien van de diverse verse kruiden etc.
- In een separate skillet de garnalen aan beide zijden gebakken'
- Skillet van het vuur en de aardappels en groenten door elkaar mixen. Lichtjes aandrukken tot een "taart" ontstaat.
- Geklopte eieren verdelen over het de taart verdelen. Werk, ivm schiften van het ei tegen de hete skillet, van binnen naar buiten.
- Leg daarna de garnalen erop.
- Laat het geheel indirect op 160 graden voor 20' garen. Draai de skillet indien nodig om rondom gelijkmatig te garen.
- Als de tortilla makkelijk langs de kant en de bodem los gaat is hij gaar.
buen provecho