- Berichten
- 5.120
Vandaag een vegetarische spaanse torlilla gemaakt in de grillplaat. Normaal fabriceer ik deze in de oven
Bijna gelukt. Geen rekening gehouden met de hoeveelheid eieren en de afmetingen van de skillet.
. Is toch 15% groter dan de door mij normaal gebruikte ovenschaal.
Verder is de temperatuur huishouding niet optimaal geweest. Volgende keer links en rechts van de skillet een bakje kolen zetten.
Genoeg geklaagd, alles heeft gesmaakt en is op.
- Q en grillplaat op 200 C gebracht. Twee mandjes met hete briketten langs de kant van de W57 opgesteld.
- Uien, paprika, knoflok, voorgekookte aardappeltjes en een restje worteltjes kort voorgebakken.
- 4 geklutste eitjes toegevoegd. In tegenstelling tot bet werken met een ovenschaal begint het eimgelijk te stollen. Roeren is er niet meer bij.
- Als side dish wat knoflookbroodjes, tomaat en courgette gegrild.
Na 25' is de tortilla klaar. Aansnijden, wijntje erbij en oppeuzelen.
Graag jullie opbouwende reacties.

Bijna gelukt. Geen rekening gehouden met de hoeveelheid eieren en de afmetingen van de skillet.

Verder is de temperatuur huishouding niet optimaal geweest. Volgende keer links en rechts van de skillet een bakje kolen zetten.
Genoeg geklaagd, alles heeft gesmaakt en is op.
- Q en grillplaat op 200 C gebracht. Twee mandjes met hete briketten langs de kant van de W57 opgesteld.
- Uien, paprika, knoflok, voorgekookte aardappeltjes en een restje worteltjes kort voorgebakken.
- 4 geklutste eitjes toegevoegd. In tegenstelling tot bet werken met een ovenschaal begint het eimgelijk te stollen. Roeren is er niet meer bij.
- Als side dish wat knoflookbroodjes, tomaat en courgette gegrild.
Na 25' is de tortilla klaar. Aansnijden, wijntje erbij en oppeuzelen.
Graag jullie opbouwende reacties.

Laatst bewerkt: