- Berichten
- 2.088
Soms heb je een stuk vleesch waarvan je al weet dat je er niet te veel aan moet toevoegen. Elke toevoeging ontkracht de smaak van het vleesch. Zo ook het vleesch van vanavond. Bij de Hanos hadden ze laatst Iberico burgers met Parmaham. Dat moet je natuurlijk proberen! Deze vandaag bereid. Iberico is een van de lekkerdere stukken vleesch vind ik persoonlijk, maar hoe zou het zijn met parmaham? Maar een manier om er achter te komen. Bij deze een korte impressie:
D'n verpakking:
Structuur van het vleesch was heel grof. Er zat ook al iets van kruiden in. Hierdoor heb ik mijn toevoegingen beperkt tot peper en zout en een heel klein beetje olijfolie:
Q had ik flink warm opgestookt. Iberico is van zichzelf al heel vet, het was dan ook weer ouderwet flame grilled bij het openen van de deksel
Broodjes even kort geroosters, cheddar erop en afgemaakt met SBR's Raspberry Chipotle:
En zo zag het er van binnen in:
Wat vonden we ervan? Het was heerlijk! structuur was heel stevig en zeer smaakvol. Ik ben blij dat ik weinig eraan heb toegevoegd. Dit stukje vleesch spreekt van zichzelf al boekdelen. Dit doen we nog een keer!
D'n verpakking:

Structuur van het vleesch was heel grof. Er zat ook al iets van kruiden in. Hierdoor heb ik mijn toevoegingen beperkt tot peper en zout en een heel klein beetje olijfolie:

Q had ik flink warm opgestookt. Iberico is van zichzelf al heel vet, het was dan ook weer ouderwet flame grilled bij het openen van de deksel


Broodjes even kort geroosters, cheddar erop en afgemaakt met SBR's Raspberry Chipotle:

En zo zag het er van binnen in:

Wat vonden we ervan? Het was heerlijk! structuur was heel stevig en zeer smaakvol. Ik ben blij dat ik weinig eraan heb toegevoegd. Dit stukje vleesch spreekt van zichzelf al boekdelen. Dit doen we nog een keer!