- Berichten
- 879
Vandaag is het dan zo ver. Deze week natuurlijk al verschillende keren de MB aangestoken en o.a PP, Ribs en gyros gemaakt. Nu was het tijd om de WGA te gebruiken voor een snelle hap.
Ik heb hem aangestoken met restjes houtskool en de oneminute starter.
Ik had nog een lapje entrecote liggen van een pakket wat ik had gekregen.
De wga goed warm gestookt en voor 1/3 gevuld met kolen (nog geen idee hoe ik hem kan controleren).
Vlees paar minuten gebakken en vervolgens in reepjes gesneden en voorzien van peper en zout. Bordje opgemaakt met rucola, zong. tomaatjes, pijnboompitten. Reepjes vlees erop en afwerken met parmezaan en balsamico stroop.
Heerlijk gegeten en snel klaar
Ik heb hem aangestoken met restjes houtskool en de oneminute starter.
Ik had nog een lapje entrecote liggen van een pakket wat ik had gekregen.
De wga goed warm gestookt en voor 1/3 gevuld met kolen (nog geen idee hoe ik hem kan controleren).
Vlees paar minuten gebakken en vervolgens in reepjes gesneden en voorzien van peper en zout. Bordje opgemaakt met rucola, zong. tomaatjes, pijnboompitten. Reepjes vlees erop en afwerken met parmezaan en balsamico stroop.
Heerlijk gegeten en snel klaar
