BasBQ
Beef en Steak

Snelle tagliata met entrecote 🥩

 
 
 

Revers88

Pitmaster
Berichten
860
Vandaag is het dan zo ver. Deze week natuurlijk al verschillende keren de MB aangestoken en o.a PP, Ribs en gyros gemaakt. Nu was het tijd om de WGA te gebruiken voor een snelle hap.

Ik heb hem aangestoken met restjes houtskool en de oneminute starter.

Ik had nog een lapje entrecote liggen van een pakket wat ik had gekregen.
De wga goed warm gestookt en voor 1/3 gevuld met kolen (nog geen idee hoe ik hem kan controleren).

Vlees paar minuten gebakken en vervolgens in reepjes gesneden en voorzien van peper en zout. Bordje opgemaakt met rucola, zong. tomaatjes, pijnboompitten. Reepjes vlees erop en afwerken met parmezaan en balsamico stroop.

Heerlijk gegeten en snel klaar 😋
BA9127A2-8E7C-405F-8CB8-95D2DAAD4534.jpeg

445E5A93-3988-4413-84E6-FCF6FE85B22F.jpeg
051CBE15-0F1A-4D08-B434-7FAA6CF6BD78.jpeg
AB2D41EF-8B41-48EF-B1FD-B293CEED1CDA.jpeg
D4C264C8-34FA-4C3A-98E5-998D16D24ED5.jpeg
81BAEE52-4BA3-4AF0-A4B4-F137FF42C65E.jpeg
 
Zalig hapje met een mooie presentatie. 😋
 
Is een chefwaardig bordje geworden(y):p
 
Lekker gedaan hoor op je WGA gewoon!
Ziet er heel erg lekker uit!
(y) 🔥
 
Nice bordje en lekker op de WGA, krijg er direct vakantiegevoel van 😄
 
Dat ziet er prima uit en jou wga ziet er nog mooi uit


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Zo. Maak me gek. Wat een heerlijk bordje eten zeg.
Lust ik!
 
Dat ziet er goed uit. Lekker voor als het zonnetje er door komt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan