BasBQ
Beef en Steak

Snelle schouderkarbonade PP

 
 
 

Eddeped

Pitmaster
Berichten
770
Dacht dat ik met 2 stukjes schouderkarbonade van 500g wel even snel vanaf 12u pp kon maken. Maar dat viel toch wel even tegen. Vlees laat zich niet sturen natuurlijk dus toen het vlees na 3,5 u op 72?C bleef hangen zag ik de bui al hangen en wist ik dat het toch iets langer ging duren als ik dacht. Daarna toch maar ingepakt en uiteindelijk toch nog 5,5 u op de smoker gelegen. Resultaat is uiteindelijk een lekker stukje vlees geworden. Lekker met een pitabroodje en pastasalade.
IMAG0561.jpg

IMAG0562.jpg

IMAG0563.jpg

IMAG0564.jpg
 
En toch ziet er lekker uit!

Honger!
 
ik hou daar van
 
Nice!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan