Gerrit1975
Tondelzoeker
- Berichten
- 21
Afgelopen weekend voor het eerst iets anders geprobeerd op mijn Auplex Kamado XL.
Eerst een rub gemaakt, kippendij er mee ingerubt, daarna half uur op 125 graden indirect roken en daarna afgrillen op 220 graden. Was er lekker en goed gelukt. Lekkere ranchsaus er bij gemaakt en een bleekselderijsalsa en dat op kaiserbroodje. Dit recept had ik uit Smokey Goodness 1. Wil aankomend weekend voor het eerst pulled pork maken, de foto's zullen hier wel weer verschijnen.






Eerst een rub gemaakt, kippendij er mee ingerubt, daarna half uur op 125 graden indirect roken en daarna afgrillen op 220 graden. Was er lekker en goed gelukt. Lekkere ranchsaus er bij gemaakt en een bleekselderijsalsa en dat op kaiserbroodje. Dit recept had ik uit Smokey Goodness 1. Wil aankomend weekend voor het eerst pulled pork maken, de foto's zullen hier wel weer verschijnen.





