Ik ben van plan om morgen m'n WSM voor het eerste vies te gaan maken. Het plan is om baby back ribs te maken volgens mijn normale recept (321 methode , een uurtje of zes op 110C).
Nou ben ik nog een volledige WSM maagd en heb werkelijk geen idee hoeveel ecobrasa ik ongeveer nodig heb en hoeveel hete briketten ik in het begin erbij moet gooien voor de Minion methode. De enige info die ik heb gaat uit van Weber briketten, maar ik heb het vermoeden dat je dan veel meer moet gebruiken dan met ecobrasa.
Verder sta ik open voor alle tips die jullie WSM veteranen me kunnen (willen) geven.
.
Nou ben ik nog een volledige WSM maagd en heb werkelijk geen idee hoeveel ecobrasa ik ongeveer nodig heb en hoeveel hete briketten ik in het begin erbij moet gooien voor de Minion methode. De enige info die ik heb gaat uit van Weber briketten, maar ik heb het vermoeden dat je dan veel meer moet gebruiken dan met ecobrasa.
Verder sta ik open voor alle tips die jullie WSM veteranen me kunnen (willen) geven.
