- Berichten
- 1.543
gisteren een mooi varkenshaasje gescoord om te vullen. 500gram was best een flinke
De varkenshaas wordt meestal opengesneden, gevuld en dan weer dichtgenaaid of dichtgemaakt met prikker. Omdat deze methode mij eigenlijk niet zo bevalt , heb ik deze keer de varkeshaas gewoon volgeperst met de vulling.
De vulling bestond uit kaas, ui, champignon Pezo en provencaalse kruiden.
Was even zoeken naar de juiste techniek , maar het is gelukt. Vervolgens de vulling afgestopt met een CHERRYTOMATENPLUG en een paar prikkers.
Lekkere simpele maar krachtige rub aangebracht en indirect in de Q op 120 graden tot 64 graden kern.
Snel even afgelakt met een dun laagje BBQsaus/Honing Glaze.
Tevreden en voldaan de maaltijd genuttigd met spagetti.








De varkenshaas wordt meestal opengesneden, gevuld en dan weer dichtgenaaid of dichtgemaakt met prikker. Omdat deze methode mij eigenlijk niet zo bevalt , heb ik deze keer de varkeshaas gewoon volgeperst met de vulling.
De vulling bestond uit kaas, ui, champignon Pezo en provencaalse kruiden.
Was even zoeken naar de juiste techniek , maar het is gelukt. Vervolgens de vulling afgestopt met een CHERRYTOMATENPLUG en een paar prikkers.
Lekkere simpele maar krachtige rub aangebracht en indirect in de Q op 120 graden tot 64 graden kern.
Snel even afgelakt met een dun laagje BBQsaus/Honing Glaze.
Tevreden en voldaan de maaltijd genuttigd met spagetti.







