BasBQ
Beef en Steak

Smac van de Q

 
 

LeonQ

Vuurmaker
Berichten
64
Vanavond even iets simpels bereid op de WGA.

We beginnen met twee blikjes smac of ander merk boterhamworst in blik.

wp-1459531187454-800x600.jpg


Deze kruislings ingesneden tot ongeveer 1 cm van de onderkant.

wp-1459531242460-800x600.jpg


Dan even lekker in de rub, bovenop en tussen de blokjes in.

wp-1459531426210-800x600.jpg


Dan kan het op de BBQ. Maak deze klaar voor indirecte garing op ongeveer 120 graden.

Na een 25 minuten kijken hoe het er voor staat. Ik heb wat Blues Hog Original verdund en bovenop gesmeerd. Daarna wat witte basterdsuiker erop gestrooid.

wp-1459531557739-800x600.jpg


Na een half uurtje daarna is het klaar en kan er gegeten worden!

wp-1459531584663-800x600.jpg


Volgende keer een blokje rookhout erbij gooien!
 
Ben benieuwd :) Ziet er vrolijk uit ;)
 
Wat een mooi idee. Gaan we ook een keer proberen!
 
Lijkt me lekker!
 
Is dat lekker? Ziet er geinig uit... ik vis daarmee op karper!
Misschien toch eens proberen.
 
Heerlijk snackje, beetje sprayen met whiskey is ook erg lekker.
 
Frits zei:
Heerlijk snackje, beetje sprayen met whiskey is ook erg lekker.
En een beetje rookhout eronder.
 
Terug
Bovenaan Onderaan