Vanavond even iets simpels bereid op de WGA.
We beginnen met twee blikjes smac of ander merk boterhamworst in blik.
Deze kruislings ingesneden tot ongeveer 1 cm van de onderkant.
Dan even lekker in de rub, bovenop en tussen de blokjes in.
Dan kan het op de BBQ. Maak deze klaar voor indirecte garing op ongeveer 120 graden.
Na een 25 minuten kijken hoe het er voor staat. Ik heb wat Blues Hog Original verdund en bovenop gesmeerd. Daarna wat witte basterdsuiker erop gestrooid.
Na een half uurtje daarna is het klaar en kan er gegeten worden!
Volgende keer een blokje rookhout erbij gooien!
We beginnen met twee blikjes smac of ander merk boterhamworst in blik.

Deze kruislings ingesneden tot ongeveer 1 cm van de onderkant.

Dan even lekker in de rub, bovenop en tussen de blokjes in.

Dan kan het op de BBQ. Maak deze klaar voor indirecte garing op ongeveer 120 graden.
Na een 25 minuten kijken hoe het er voor staat. Ik heb wat Blues Hog Original verdund en bovenop gesmeerd. Daarna wat witte basterdsuiker erop gestrooid.

Na een half uurtje daarna is het klaar en kan er gegeten worden!

Volgende keer een blokje rookhout erbij gooien!