Darthvader
Tondelzoeker
- Berichten
 - 22
 
Hallo BBQ vrienden  B-)
Nu heb ik al een paar keer Spare-Ribs gemaakt.....super mals gekregen.....Maar....?! (Je voelde hem al aan komen!)
De Rub (1e keer) en de Marinade (2e keer) vond ik niet diep genoeg in het vlees getrokken! Wat doe ik fout?! Voor mijn gevoel heb ik ze lang genoeg in laten trekken. Ong. 8 uur.
Zeggen jullie nog langer of hebben jullie andere tips?
groeten Quint
	
		
			
		
		
	
				
			Nu heb ik al een paar keer Spare-Ribs gemaakt.....super mals gekregen.....Maar....?! (Je voelde hem al aan komen!)
De Rub (1e keer) en de Marinade (2e keer) vond ik niet diep genoeg in het vlees getrokken! Wat doe ik fout?! Voor mijn gevoel heb ik ze lang genoeg in laten trekken. Ong. 8 uur.
Zeggen jullie nog langer of hebben jullie andere tips?
groeten Quint
	
			
			