BasBQ
Beef en Steak

Simpele Pulled Pork volgens Noskos recept gemaakt (1e keer)

 

Ruuders

Tondelzoeker
Berichten
8
Vandaag maar eens een eerste poging gewaagd om Pulled Pork te maken. Een mooi stuk procureur van 2,6 kilo was het slachtoffer.
Na het rubben met Pulled Pork kruiden van Santa Maria, de procureur op de Bastard gelegd. Temperatuur op 120 graden laten komen en de eerste 5 uur met rust gelaten. Daarna in het folie nog zo'n kleine 2 uur door laten garen. Na het afkoel kwartiertje een klein uur onder de handdoek laten liggen. Daarna begon het "pullen" en uiteraard de bekende Noskos saus erdoorheen mixen. Bordje afgemaakt met een lekker broodje met Augurk en rode ui en mijn vrouw heeft er een lekkere frisse kool Salade bijgemaakt. We hebben gesmuld met 7 personen!

IMG_0396.jpeg


IMG_0397.jpeg


IMG_0398.jpeg


IMG_0399.jpeg


IMG_0401.jpeg


IMG_0402.jpeg


IMG_0403.jpeg
 
Lekker hoor, zeker met zelfgemaakte coleslaw!

Die rub heb ik ook nog nooit gezien, is ie hartig of meer pittig?
 
Smaak smaakvol plaatje hoor
 
Heerlijk, wat een feest. Gefeliciteerd met je knor.
 
De rub is te verkrijgen bij de Sligro. hij smaakt mild. In ieder geval niet erg pittig.
 
Gefeliciteerd met je knorretje šŸ·
 
Terug
Bovenaan Onderaan