Beef en Steak

Simpel speklapje voor bij het avondeten!

Robster

Tondelzoeker
Berichten
18
We fikken maar door met de nieuwe compact Kamado, echt een top aankoop!

Vanavond hadden we speklapjes voor bij het avondeten 🍽️, normaal gaat dat in de koekenpan en bakken we die als echte Hollandse speklapjes, zwart en keihard. Lol

Vandaag wilde ik ze eerst rond de 150 graden garen (duurde 25 minuten) en daarna af grillen op 200+ graden, het is wederom prima gelukt.👌

Ze zijn op deze manier super mals gebleven en het vet was ook heerlijk om te eten, ze waren goed op smaak door de pork rub die we hadden gebruikt.

De speklapjes op de indirecte kant om te gaan garen,
IMG_2714.jpeg


Netjes op 150 graden,
IMG_2716.jpeg


De speklapjes zijn hier gaar, hierna af grillen,
IMG_2717.jpeg


Achterste rekje naar beneden om af te grillen,
IMG_2718.jpeg


Het avondeten, iedereen (vrouw en hond 😂) vonden het lekker,
IMG_2721.jpeg


Het vlees 🥩,
IMG_2722.jpeg


🔥😎

Ps; volgend weekend gaan we low en slow aan de gang om pulled pork te maken dus het blijft niet fast en simpel!🫣
 
Van al het “dagelijkse” vlees zijn speklappen sowieso mijn favoriete iets. Gaan hier ook 100% op de bbq 🥓.
 
Terug
Bovenaan Onderaan