Robster
Tondelzoeker
- Berichten
- 18
We fikken maar door met de nieuwe compact Kamado, echt een top aankoop!
Vanavond hadden we speklapjes voor bij het avondeten
, normaal gaat dat in de koekenpan en bakken we die als echte Hollandse speklapjes, zwart en keihard. Lol
Vandaag wilde ik ze eerst rond de 150 graden garen (duurde 25 minuten) en daarna af grillen op 200+ graden, het is wederom prima gelukt.
Ze zijn op deze manier super mals gebleven en het vet was ook heerlijk om te eten, ze waren goed op smaak door de pork rub die we hadden gebruikt.
De speklapjes op de indirecte kant om te gaan garen,
Netjes op 150 graden,
De speklapjes zijn hier gaar, hierna af grillen,
Achterste rekje naar beneden om af te grillen,
Het avondeten, iedereen (vrouw en hond
) vonden het lekker,
Het vlees
,


Ps; volgend weekend gaan we low en slow aan de gang om pulled pork te maken dus het blijft niet fast en simpel!
Vanavond hadden we speklapjes voor bij het avondeten

Vandaag wilde ik ze eerst rond de 150 graden garen (duurde 25 minuten) en daarna af grillen op 200+ graden, het is wederom prima gelukt.

Ze zijn op deze manier super mals gebleven en het vet was ook heerlijk om te eten, ze waren goed op smaak door de pork rub die we hadden gebruikt.
De speklapjes op de indirecte kant om te gaan garen,
Netjes op 150 graden,
De speklapjes zijn hier gaar, hierna af grillen,
Achterste rekje naar beneden om af te grillen,
Het avondeten, iedereen (vrouw en hond

Het vlees



Ps; volgend weekend gaan we low en slow aan de gang om pulled pork te maken dus het blijft niet fast en simpel!
