BasBQ
Beef en Steak

Simpel op donderdag

 
 

Mjdeffie

Kooltjesharker
Berichten
193
Vandaag was niet duidelijk hoe laat we vanavond thuis zouden zijn dus dan maar iets op het ei waar tijd niet zo van belang is. Een hammetje, vanmorgen in de rub gezet en vanavond om 18:00 uur in het eitje op een temp. Van 140 graden.
evu6yny2.jpg


Na drie uur een kerntemp. van 73 graden en het hammetje van glace van wiskey en lavendelhoning
yhumedu5.jpg

2a5y9y2y.jpg

yqezu9y6.jpg
lekker met opperdoezer aardappeltjes met wat boter en zout.

Simpel en erg lekker voor drukke avonden
 
Ziet er goed uit!
 
Dat was een laat maaltje, maar wel keilekker denk ik zo. Ik had toevallig ook oppedoezers, wat zijn dat toch een lekkere aardappeltjes!
 
Super stukje vlees. Ook de glaze ziet er top uit. Leuke combi voor de glaze!
 
Smakelijke eenvoud.

Top
 
Wat de smaak net zo goed als de looks?
 
Om je vingers erbij af te likken, of kwam dat nou door de wiskey, hik ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan