- Berichten
- 1.835
Er zijn van die gerechten op de BBQ die het altijd goed doen, bij ons is dat vaak Kip. Of het nu met een blikje er in, road killed of aan het spit is. De kids vinden het fantastisch, maar ook de rest van de familie, vrienden vage kennissen etc. Lijkt wel een signature dish. Gisteren was het weer eens tijd om een kippetje aan het spit te rijgen.
Op de markt een lekker kippetje van een kilo gehaald. Ingewreven met olijfolie en Smokey Village BBQ rub. Onder de huid lekker wat knoflook, kip volgestopt met uien.
Lekker de BBQ aan het opstoken, zag er naar uit dat het zou gaan regenen, maar dat maakt niet meer uit, we staan droog tegenwoordig
Kip aan het spit, het blijft zo'n mooi gezicht bijna zonde dat de deksel er op moet.
Even een goed uurtje (75 graden kern temp) wachten en dan mag hij er af. Wat duurt een uur lang als het allemaal zo lekker ruikt. Was weer een heerlijk kippie, enige wat er van overbleef was een paar botjes.
Bedankt voor het kijken.
Op de markt een lekker kippetje van een kilo gehaald. Ingewreven met olijfolie en Smokey Village BBQ rub. Onder de huid lekker wat knoflook, kip volgestopt met uien.

Lekker de BBQ aan het opstoken, zag er naar uit dat het zou gaan regenen, maar dat maakt niet meer uit, we staan droog tegenwoordig


Kip aan het spit, het blijft zo'n mooi gezicht bijna zonde dat de deksel er op moet.

Even een goed uurtje (75 graden kern temp) wachten en dan mag hij er af. Wat duurt een uur lang als het allemaal zo lekker ruikt. Was weer een heerlijk kippie, enige wat er van overbleef was een paar botjes.

Bedankt voor het kijken.