- Berichten
- 90
Een tijdje geleden dat ik iets gepost heb, maar deze is wel de moeite waard.
1200 gram short ribs gehaald bij mijn favoriete lokale slager.
Vet rand moest wel even flink getrimd worden.
In de tussentijd de WSM37 aangestoken. Toch een heerlijk apparaat met genoeg ruimte om meerdere personen te bedienen (en lekker zuinig!). Temp van ongeveer 115 oC aangehouden.
Alleen peper en zout op ribs en op de WSM gelegd met eikenhout.
7 uur later (zonder bij te regelen) geserveerd met Griekse salade en oven aardappels met kruiden.
Vlees wel flink teruggetrokken, maar heerlijk!
1200 gram short ribs gehaald bij mijn favoriete lokale slager.
Vet rand moest wel even flink getrimd worden.
Alleen peper en zout op ribs en op de WSM gelegd met eikenhout.
7 uur later (zonder bij te regelen) geserveerd met Griekse salade en oven aardappels met kruiden.