BasBQ
Beef en Steak

Short ribs op de WSM

 
 
 

Bar-BQ

Vuurmaker
Berichten
83
Een tijdje geleden dat ik iets gepost heb, maar deze is wel de moeite waard.
1200 gram short ribs gehaald bij mijn favoriete lokale slager.
Vet rand moest wel even flink getrimd worden.
EAA46929-150D-463B-B7ED-593198F6551F.jpeg
In de tussentijd de WSM37 aangestoken. Toch een heerlijk apparaat met genoeg ruimte om meerdere personen te bedienen (en lekker zuinig!). Temp van ongeveer 115 oC aangehouden.
Alleen peper en zout op ribs en op de WSM gelegd met eikenhout.
DB5A34E0-04EE-4B80-912A-662621D010FD.jpeg

7 uur later (zonder bij te regelen) geserveerd met Griekse salade en oven aardappels met kruiden.
C6AF0C3C-46E9-4FA0-A2AE-EE21EDE2F70C.jpeg

9169DE3B-E865-4F10-8427-F56EEBC4202A.jpeg
Vlees wel flink teruggetrokken, maar heerlijk!
 
Prachtig. WSM is top barbecue, gaat hier nooit meer weg.
 
Een mooie beloning na 7 uur die lucht te hebben “moeten” opsnuiven 😉
 
Terug
Bovenaan Onderaan