BasBQ
Beef en Steak

Short rib

 
 

toet007

Sprokkelaar
Berichten
48
Short rib bij de hanos gehaald (18,95? pkg) grainfed.

6 uren op de bbq
92 graden kern
115 graden dome temperatuur
Dalmation rub
Eikenhouten blokjes
Niet ingepakt tijdens bbq sessie.
Na de kern 92 graden had, ingepakt in folie en half uur rust.
Het is kennelijk normaal de temperatuur op een gegeven moment blijft hangen (. Bij mij was dat 84 graden bijna 2 uur, liep zelfs daarna terug naar 81, om vervolgens daarna weer gestaag te stijgen)
Naar smaak evt. inkwasten met smokey saus.

Wat daarna gebeurde, ik zou zeggen kijk het filmpje want ik kan het niet verwoorden zo lekker hoe dat is, top vlees top smaak.....

Met culinaire groet,
John

https://youtu.be/qcMLJfkxaLU


5abbaad53f9d5148d2b52cbb0444a618.jpg
3c2e63ee0869f3475f520155759d254d.jpg
8c1d16efcf90b9ba31a520892777ccc4.jpg
f7bd269eeefd49da8d9dedb2c76ed4d6.jpg
 
Ziet er lekker uit
 
mooi vlees en verslag.
foto zijn mooi,,film is slaap verwekkend dus snel doorheen gefiets en afgesloten
 
Top man! Ziet er super uit.
 
Mooi hoor. Ik doe ze ook nog eens op deze manier denk ik!
 
Top zeg ziet er echt heerlijk uit En genoten van je video,
Deze short rip ga ik deze week ook halen. Waar koop jij deze short-rips?


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Cor zei:
Top zeg ziet er echt heerlijk uit En genoten van je video,
Deze short rip ga ik deze week ook halen. Waar koop jij deze short-rips?


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Aan de sticker te zien bij de hanos ?


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan