Short rib bij de hanos gehaald (18,95? pkg) grainfed.
6 uren op de bbq
92 graden kern
115 graden dome temperatuur
Dalmation rub
Eikenhouten blokjes
Niet ingepakt tijdens bbq sessie.
Na de kern 92 graden had, ingepakt in folie en half uur rust.
Het is kennelijk normaal de temperatuur op een gegeven moment blijft hangen (. Bij mij was dat 84 graden bijna 2 uur, liep zelfs daarna terug naar 81, om vervolgens daarna weer gestaag te stijgen)
Naar smaak evt. inkwasten met smokey saus.
Wat daarna gebeurde, ik zou zeggen kijk het filmpje want ik kan het niet verwoorden zo lekker hoe dat is, top vlees top smaak.....
Met culinaire groet,
John
https://youtu.be/qcMLJfkxaLU
6 uren op de bbq
92 graden kern
115 graden dome temperatuur
Dalmation rub
Eikenhouten blokjes
Niet ingepakt tijdens bbq sessie.
Na de kern 92 graden had, ingepakt in folie en half uur rust.
Het is kennelijk normaal de temperatuur op een gegeven moment blijft hangen (. Bij mij was dat 84 graden bijna 2 uur, liep zelfs daarna terug naar 81, om vervolgens daarna weer gestaag te stijgen)
Naar smaak evt. inkwasten met smokey saus.
Wat daarna gebeurde, ik zou zeggen kijk het filmpje want ik kan het niet verwoorden zo lekker hoe dat is, top vlees top smaak.....
Met culinaire groet,
John
https://youtu.be/qcMLJfkxaLU



