- Berichten
- 384
Vandaag Shish Kebab gemaakt, met kophaasjes en speklapjes, ui, 3 kleuren paprika's en champie's.
Hier alles klaar gezet. (alleen de champies stonden nog in de koeling...)

Na het snijwerk de spiezen geregen

De olie gemengt met geperste knoflook, basilicum, oregano en rozemarijn, hier heb ik de spiezen mee ingesmeerd voor ze erop gingen en tijdens het grillen.

Hier liggen ze indirect voor te garen samen met gepofte aardappels.

Daarna direct boven de kolen


En het eindresultaat.

Nog een close-up.

Hier alles klaar gezet. (alleen de champies stonden nog in de koeling...)

Na het snijwerk de spiezen geregen

De olie gemengt met geperste knoflook, basilicum, oregano en rozemarijn, hier heb ik de spiezen mee ingesmeerd voor ze erop gingen en tijdens het grillen.

Hier liggen ze indirect voor te garen samen met gepofte aardappels.

Daarna direct boven de kolen


En het eindresultaat.

Nog een close-up.
