Beef en Steak

Shish Kebab

 
 
 
 

dave79

Stoker
Berichten
384
Vandaag Shish Kebab gemaakt, met kophaasjes en speklapjes, ui, 3 kleuren paprika's en champie's.

Hier alles klaar gezet. (alleen de champies stonden nog in de koeling...)


Na het snijwerk  de spiezen geregen


De olie gemengt met geperste knoflook, basilicum, oregano en rozemarijn, hier heb ik de spiezen mee ingesmeerd voor ze erop gingen en tijdens het grillen.


Hier liggen ze indirect voor te garen samen met gepofte aardappels.


Daarna direct boven de kolen



En het eindresultaat.


Nog een close-up.
 
heerlijk
 
Ziet er prachtig uit. 1 Vraagje, jij noemt die shish kebab, wat is dan het verschil met dit en Shaslick? Kebab is toch meer turks met gehakt?
 
Eddeped zei:
Ziet er prachtig uit. 1 Vraagje, jij noemt die shish kebab, wat is dan het verschil met dit en Shaslick? Kebab is toch meer turks met gehakt?

Volgens mij (internet) betekend Shish Kebab letterlijk vlees en groenten aan een spies.
Dus dat kan van alles zijn, moest het beestje toch een naam geven......
 
Zo dat zijn goed gevulde spiesen, lijken me erg lekker met die gekruide olie :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan