Paola
Vuurmaker
- Berichten
- 72
Ik had wat 3,8 kilo Boston Butt in de diepvries, dus ik pakte mijn slagerszaag en filetmes. Heb ik in 3 stukken verdeeld.
Dus met 1 stuk rond de 1,3 kilo heb ik de recept van de “Ekte sjasliek” van het boek bbq’en met Nick van eten met Nick gemaakt.
Wel een paar aanpassingen in de marinade geen korean peper flakes maar gewoon chilliflakes, cayennepeper ipv zwarte peper en uienpoeder ipv halve uien ringen.
BGE op 200 graden, eerst direct gegrild, en daarna indirect totdat het vlees een kerntemperatuur van 70-72 hadden bereikt.
Yummy
Dus met 1 stuk rond de 1,3 kilo heb ik de recept van de “Ekte sjasliek” van het boek bbq’en met Nick van eten met Nick gemaakt.
Wel een paar aanpassingen in de marinade geen korean peper flakes maar gewoon chilliflakes, cayennepeper ipv zwarte peper en uienpoeder ipv halve uien ringen.
BGE op 200 graden, eerst direct gegrild, en daarna indirect totdat het vlees een kerntemperatuur van 70-72 hadden bereikt.
Yummy

Laatst bewerkt: