Beef en Steak

Shaslick in Da House

Paola

Vuurmaker
Berichten
72
Ik had wat 3,8 kilo Boston Butt in de diepvries, dus ik pakte mijn slagerszaag en filetmes. Heb ik in 3 stukken verdeeld.

Dus met 1 stuk rond de 1,3 kilo heb ik de recept van de “Ekte sjasliek” van het boek bbq’en met Nick van eten met Nick gemaakt.

Wel een paar aanpassingen in de marinade geen korean peper flakes maar gewoon chilliflakes, cayennepeper ipv zwarte peper en uienpoeder ipv halve uien ringen.

BGE op 200 graden, eerst direct gegrild, en daarna indirect totdat het vlees een kerntemperatuur van 70-72 hadden bereikt.

Yummy🔥

IMG_9662.jpeg


IMG_9663.jpeg


IMG_9665.jpeg


IMG_9667.jpeg


IMG_9670.jpeg


IMG_9669.jpeg


IMG_9671.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Lekker. Lekker.
Ik steek er altijd nog wat stukjes spek tussen.
 
Ziet er lekker uit. Ook nog saus bij genomen?
 
Een "old style BBQ" shaslick maar door de voorbereiding toch heel bijzonder. lekker hoor!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan