vandaag is iets nieuw geprobeerd Schweinshaxe in de smoker.
Dit stukje vlees hes ik nog liggen van de vorige keer ik pp gemaakt had.
Wist hier echter geen raad mee maar na wat opzoek werk en tips op fb toch aan begonnen.
Gisteren begonnen met pekel te maken 2liter water 250gr zout 250gr bruine suiker kruiden: jeneverbes 4peper mix (deze ff in de vijzel) laurier lookpoeder rozemarijn en tijm.
Deze morgen afgespoeld ingespoten met mijn pp injectie mix /100 ml appelsap 60 ml appelazijn40 ml honing30 ml worchestershire saus1 eetlepels zeezout 1 eetlepel uiengranulaat.
( Bron https://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html )
Ik had hier namelijk nog van over en ipv het weg te doen maar in de Schweinshaxe ge?njecteerd.
Elk half uur ook nog een besproeit met een mengeling van appel azijn en appel sap.
Klein detail ik ga enkel hout gebruiken om deze klaar te krijgen
Nu zijn we zo een 4 uur ver update binnen een paar uur .
Dit stukje vlees hes ik nog liggen van de vorige keer ik pp gemaakt had.
Wist hier echter geen raad mee maar na wat opzoek werk en tips op fb toch aan begonnen.
Gisteren begonnen met pekel te maken 2liter water 250gr zout 250gr bruine suiker kruiden: jeneverbes 4peper mix (deze ff in de vijzel) laurier lookpoeder rozemarijn en tijm.
Deze morgen afgespoeld ingespoten met mijn pp injectie mix /100 ml appelsap 60 ml appelazijn40 ml honing30 ml worchestershire saus1 eetlepels zeezout 1 eetlepel uiengranulaat.
( Bron https://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html )
Ik had hier namelijk nog van over en ipv het weg te doen maar in de Schweinshaxe ge?njecteerd.
Elk half uur ook nog een besproeit met een mengeling van appel azijn en appel sap.
Klein detail ik ga enkel hout gebruiken om deze klaar te krijgen

Nu zijn we zo een 4 uur ver update binnen een paar uur .




