- Berichten
- 2.217
Zaterdag in de stromende regen een "schweinebraten" (weet de Nederlandse naam niet..) klaargemaakt volgens een Duits recept met een knoflookrub, gemarineerd 6 uur en 2 uur op 180 graden.
Wat vond ik er van:
Het is wat anders, in de stromende regen en in het donker achter een bbq te staan...
Vlees was niet droog, maar ook niet heel erg sappig...
Voor sommige gezinsleden was de rub te scherp, ondanks dat het een knoflookrub was overheerste de peper.
Al met al had ik gehoopt er iets meer uit te halen, en ik vraag me af of iemand dit ook al eens op de bbq heeft gemaakt.
Hier het recept zoals ik het gevonden heb:
http://www.grillforum.net/grillrezepte/schwein/120-schweinebraten-knoblauch-kraeuter-bbq-rub.html
Wat vond ik er van:
Het is wat anders, in de stromende regen en in het donker achter een bbq te staan...
Vlees was niet droog, maar ook niet heel erg sappig...
Voor sommige gezinsleden was de rub te scherp, ondanks dat het een knoflookrub was overheerste de peper.
Al met al had ik gehoopt er iets meer uit te halen, en ik vraag me af of iemand dit ook al eens op de bbq heeft gemaakt.
Hier het recept zoals ik het gevonden heb:
http://www.grillforum.net/grillrezepte/schwein/120-schweinebraten-knoblauch-kraeuter-bbq-rub.html