- Berichten
- 1.648
De scholfilet van afgelopen week was zeer goed bevallen, die heb ik vandaag weer gemaakt. Maar nu iets meer "opgeleukt".
7 zongedroogde tomaten (in olie!!), 3 grote kappertjes en wat olijfolie in keukenmachine fijn gemalen. Geraspte citroenschil op de filet en daarop tomatenmengsel uit gesmeerd. Filets weer opgerold en verpakt in Ardennerham. Kwam helaas plakje ham te kort dus 1 filet ingepakt met ontbijtspek. Visrolletjes op de plank verwarmd tot 60 gr. (Q temp was circa 180 gr)
Lekkere salade van little gem, rucola en avocado. Dressing van mosterd, olijfolie, honing en citroensap. Alles goed gemend en daarna nog even terug de koelkast in (geen foto dus niet gemaakt
)
Deze visjes waren nog lekkerder dan vorige week, de zongedroogde tomaten passen er erg goed bij.

Beetje geraspte citroenschil voor een lekker frisje

Zongedroogde tomaten mengsel uitsmeren

Op het plankje tot 60 gr

Wederom een heerlijk visje
Bedankt weer voor het kijken
7 zongedroogde tomaten (in olie!!), 3 grote kappertjes en wat olijfolie in keukenmachine fijn gemalen. Geraspte citroenschil op de filet en daarop tomatenmengsel uit gesmeerd. Filets weer opgerold en verpakt in Ardennerham. Kwam helaas plakje ham te kort dus 1 filet ingepakt met ontbijtspek. Visrolletjes op de plank verwarmd tot 60 gr. (Q temp was circa 180 gr)
Lekkere salade van little gem, rucola en avocado. Dressing van mosterd, olijfolie, honing en citroensap. Alles goed gemend en daarna nog even terug de koelkast in (geen foto dus niet gemaakt

Deze visjes waren nog lekkerder dan vorige week, de zongedroogde tomaten passen er erg goed bij.

Beetje geraspte citroenschil voor een lekker frisje

Zongedroogde tomaten mengsel uitsmeren

Op het plankje tot 60 gr

Wederom een heerlijk visje
Bedankt weer voor het kijken