- Berichten
- 48
Vaak gezien op YouTube hoe de Duitsers Schichtfleish maken, dus wilde ik zelf een poging wagen, eerst procureur lappen gemaakt (was ongeveer anderhalve kilo) met uienringen, 4 pakjes met ontbijtspek.
Alles netjes tegen elkaar gelegd..
Vervolgens 250ml barbecuesaus erop...
En het ontbijtspek eroverheen gedaan...
Vervolgens 8 cocosbricketten boven en 6 onder gelegd....
Na 2 uurtjes even gekeken hoe het ervoor staat...
Na ongeveer 4 uur was het klaar....
Vervolgens net als bij Pulled Pork, vlees uit elkaar gehaald, met dit resultaat....
En daarna was het klaar om ervan te genieten, had dit veel eerder moeten doen.
Volgende keer ga ik het proberen met paprika en aardappelen....
Was in ieder geval heerlijk.....
Alles netjes tegen elkaar gelegd..
Vervolgens 250ml barbecuesaus erop...
En het ontbijtspek eroverheen gedaan...
Vervolgens 8 cocosbricketten boven en 6 onder gelegd....
Na 2 uurtjes even gekeken hoe het ervoor staat...
Na ongeveer 4 uur was het klaar....
Vervolgens net als bij Pulled Pork, vlees uit elkaar gehaald, met dit resultaat....
En daarna was het klaar om ervan te genieten, had dit veel eerder moeten doen.
Volgende keer ga ik het proberen met paprika en aardappelen....
Was in ieder geval heerlijk.....