- Berichten
- 1.148
Goedenavond,
Via een noodslachting (wiesent) een partij vlees gekocht.
15kilo voor 50,-
Take it or leave it.. take natuurlijk!!
Zat van alles bij, rollade, gehakt , hamburgers, nog wat dingen en dit (zie foto)
Ik dacht dus een schenkel.
Ok, wat moet ik daarmee? Het is rund dus een kern van 55 moet toch goed gaan?
WGA aangestoken en schenkel? in de rub, stukje els hout erbij.
Bij 55 graden eraf en stukje afgesneden, grote Bah.
Hmmmm dan maar als stoof zien? Low en slow ingepakt naar 95 graden.
Prikken met de thermapen en lekker zacht.
Smaak was ook meer dan prima, leuk avontuur.
Wie kan me bevestigen dat dit schenkel was?
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Oja, bonusfoto's van de hamburgers van dat beest.
Via een noodslachting (wiesent) een partij vlees gekocht.
15kilo voor 50,-
Take it or leave it.. take natuurlijk!!
Zat van alles bij, rollade, gehakt , hamburgers, nog wat dingen en dit (zie foto)
Ik dacht dus een schenkel.
Ok, wat moet ik daarmee? Het is rund dus een kern van 55 moet toch goed gaan?
WGA aangestoken en schenkel? in de rub, stukje els hout erbij.
Bij 55 graden eraf en stukje afgesneden, grote Bah.
Hmmmm dan maar als stoof zien? Low en slow ingepakt naar 95 graden.
Prikken met de thermapen en lekker zacht.
Smaak was ook meer dan prima, leuk avontuur.
Wie kan me bevestigen dat dit schenkel was?



Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Oja, bonusfoto's van de hamburgers van dat beest.


Laatst bewerkt: