- Berichten
- 749
Dit jaar hebben we kerst bij de schoonfamilie op een totaal andere manier gevierd, mijn schoonmoeder is geen echte keuken held en mijn zwager kwam met het idee om een Indonesische Rijsttafel te maken. Hij is half Indo 
Mijn taak was dus om sateh van de Q te maken en wat past natuurlijk qua smaak mooi bij de rijsttafel DanBras Sateh!
Ik heb 700/500gr Babi (Procureur) /Ajam gemaakt (Kippendijen), wat een heerlijk recept en mijn zwager vond het super sateh!
Toch waren we beide van mening dat de babi lekkerder was dan de ajam.
Het vlees heb ik gegaard doormiddel van de reserve sear methode toch had ik moeite op de WGA op temperatuur te krijgen/houden ik heb hiervoor een volle starter gebruikt en of dit nou door de miezer of wind kwam ik weet het niet dus mochten jullie nog tips hebben.
En natuurlijk zeggen foto's meer dan tekst:

Mijn taak was dus om sateh van de Q te maken en wat past natuurlijk qua smaak mooi bij de rijsttafel DanBras Sateh!
Ik heb 700/500gr Babi (Procureur) /Ajam gemaakt (Kippendijen), wat een heerlijk recept en mijn zwager vond het super sateh!
Toch waren we beide van mening dat de babi lekkerder was dan de ajam.
Het vlees heb ik gegaard doormiddel van de reserve sear methode toch had ik moeite op de WGA op temperatuur te krijgen/houden ik heb hiervoor een volle starter gebruikt en of dit nou door de miezer of wind kwam ik weet het niet dus mochten jullie nog tips hebben.
En natuurlijk zeggen foto's meer dan tekst:




