- Berichten
- 3.095
Binnenkort moet er bij mij een vegetarische BBQ worden gehouden (ik weet het. ..don't ask...)
Om wat met Tempeh te proberen heb ik de inmiddels wereldberoemde DanBras marinade erop losgelaten en er sat? van gemaakt. Even als testje.
Ik heb het piepschuim lekker laten marineren en op de Q gegooid. opgediend met raapstelen salade.
Resultaat:
Op zich is het wel lekker van smaak en ook wel van structuur (bite beetje als belegen kaas), maar het is gortdroog.
Iemand enig idee hoe je dat zou kunnen verbeteren?
Om wat met Tempeh te proberen heb ik de inmiddels wereldberoemde DanBras marinade erop losgelaten en er sat? van gemaakt. Even als testje.
Ik heb het piepschuim lekker laten marineren en op de Q gegooid. opgediend met raapstelen salade.
Resultaat:

Op zich is het wel lekker van smaak en ook wel van structuur (bite beetje als belegen kaas), maar het is gortdroog.
Iemand enig idee hoe je dat zou kunnen verbeteren?