- Berichten
- 131
Dit weekend moest het er een keer van komen, de saté van tante Miho van @Ewald
De geuren, de smaken, echt op! helaas niet overal foto van gemaakt tijdens het voorbereiden.
Heb kippedijtjes en kiphaasjes gebruikt. De stukjes van de haasjes waren helaas iets minder (droger).
Met erbij een gepofte aardappel en pickled red onions
Bloemkool prikkers na recept van @(Koen) (hier). Ik vond ze lekker, de rest van de familie niet zo. Wist niet helemaal wat voor tijd ik moest aanhouden (heb ~30 min indirect gedaan)
De zelfde ingredienten van de marinade voor de saté ook gebruikt als basis voor pangagiusfilet. Ik heb alleen honing ipv basterdzuiker gebruikt. Deze kort gebakken in de skillet. Wauw wat was dat ook lekker!
Zeer geslaagde maaltijd en helemaal omdat alles van de Q kwam
De geuren, de smaken, echt op! helaas niet overal foto van gemaakt tijdens het voorbereiden.
Heb kippedijtjes en kiphaasjes gebruikt. De stukjes van de haasjes waren helaas iets minder (droger).
Met erbij een gepofte aardappel en pickled red onions
Bloemkool prikkers na recept van @(Koen) (hier). Ik vond ze lekker, de rest van de familie niet zo. Wist niet helemaal wat voor tijd ik moest aanhouden (heb ~30 min indirect gedaan)
De zelfde ingredienten van de marinade voor de saté ook gebruikt als basis voor pangagiusfilet. Ik heb alleen honing ipv basterdzuiker gebruikt. Deze kort gebakken in de skillet. Wauw wat was dat ook lekker!
Zeer geslaagde maaltijd en helemaal omdat alles van de Q kwam

Laatst bewerkt: