BasBQ
Beef en Steak

Santoni's Ossobuco

 
 
 

santino

Stoker
Berichten
451
Deze was niet helemaal goed gegaan, ik had langer dan 1 uur 45 min de DO moeten laten pruttelen om het vlees goed te krijgen denk ik. De saus was wel hemels goed gelukt!

recept geheel volgens; http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=8064.0

IMG-20150919-00512_zpst4nzmxqc.jpg


IMG-20150919-00514_zpsfwbjopmt.jpg


IMG-20150919-00516_zpsudc8fyum.jpg


IMG-20150919-00517_zps6leaswyk.jpg


Kan een keer gebeuren, ga het zeker nog eens proberen!
 
wel leuk dat je het gewoon post, bij iedereen gaat er wel eens iets mis
 
Het belangrijkste is dat ik mezelf vermaakt heb en er van heb geleerd. Volgende keer beter inderdaad, het is een leuke aanvulling die DO
 
de DO is idd heel erg leuk
 
Terug
Bovenaan Onderaan