- Berichten
- 7.340
Hallo BBQ-vrienden,
Ik ben nieuw op dit forum maar lees stiekum al een hele tijd mee met jullie.
Mijn naam is Sander en ik grill al jaren. Eerst op een Weber 47 en later op een Weber 57 waarmee ik ook bedreven geraakt ben met indirect grillen. Om mijn low and slow technieken verder te verbeteren en omdat het zo?n gruwelijk mooi apparaat is, heb ik mijzelf onlangs verwend met een Big Green Egg (Large) en nu heb ik het virus heftiger dan ooit te pakken!
Ik heb in 4 dagen uitgebreid kennis gemaakt met mijn BGE door eerst lekkere burgers, toen staartstuk, toen Beercan Chicken en tenslotte Pulled Pork te bereiden... het was allemaal heerlijk! Van Noskos heb ik de MOINK-balls leren kennen en die waren een succes op ons tuinfeestje onlangs. Ik hoop hier nog heel veel te zijn, zien en leren.
Gloeiende groeten,
Sander
PS mag ik al wat plaatjes delen met jullie of is dat niet zo beleefd voor een nieuw forum-lid?
Ik ben nieuw op dit forum maar lees stiekum al een hele tijd mee met jullie.
Mijn naam is Sander en ik grill al jaren. Eerst op een Weber 47 en later op een Weber 57 waarmee ik ook bedreven geraakt ben met indirect grillen. Om mijn low and slow technieken verder te verbeteren en omdat het zo?n gruwelijk mooi apparaat is, heb ik mijzelf onlangs verwend met een Big Green Egg (Large) en nu heb ik het virus heftiger dan ooit te pakken!
Ik heb in 4 dagen uitgebreid kennis gemaakt met mijn BGE door eerst lekkere burgers, toen staartstuk, toen Beercan Chicken en tenslotte Pulled Pork te bereiden... het was allemaal heerlijk! Van Noskos heb ik de MOINK-balls leren kennen en die waren een succes op ons tuinfeestje onlangs. Ik hoop hier nog heel veel te zijn, zien en leren.
Gloeiende groeten,
Sander
PS mag ik al wat plaatjes delen met jullie of is dat niet zo beleefd voor een nieuw forum-lid?